Splošni pogoji

GDPR

Z izbiro ‘Sprejmi’ in/ali z obkljukanim poljem v kontaktnem obrazcu, se strinjam z uporabo navedenih osebnih podatkov za namene obveščanja s strani podjetja MOJINDOM, Matej Verdinek s.p.. S potrditvijo soglasja izjavljam, da sem starejši(a) od 16 let in da so podane informacije resnične in verodostojne.

Seznanjen(a) sem, da:

  • ima skladno z členom 7/3 Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov) (v nadaljevanju: Splošna uredba o varstvu podatkov) vsak posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, pravico, da svojo privolitev kadar koli prekliče.
  • lahko zahtevam vpogled in popravek, izbris ali omejitev obdelave mojih osebnih podatkov ali podam ugovor zoper obdelavo in prenosljivost mojih osebnih podatkov, in sicer s pisnim obvestilom na naslov info@verson.si. Izbris bomo uredili v roku 30 dni od prejema zahteve;
  • lahko vložim pritožbo pri nadzornem organu, če menim, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov;
  • se bodo moji osebni podatki obdelovali izključno s strani podjetje MOJINDOM, Matej Verdinek s.p., Sveti Vid 41, 2367 Vuzenica Slovenija, in ne bodo posredovani tretjim osebam, k čemur podajam svoje izrecno soglasje.
  • se podatki obdelujejo zgolj v zgoraj opredeljene namene in se hranijo 5 let. Dani osebni podatki se obdelujejo in varujejo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS 94/2007) in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

Piškotki

Na podlagi analitike lahko izboljšamo naše objave in zgradimo kvalitetnejšo spletno stran. Analitičnih podatkov nikoli ne posredujemo tretjim osebam, hkrati pa jih spremljamo anonimno.

Kaj so piškotki?
Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih strani in portalov shrani v naprave obiskovalcev, ki dostopajo do spletnih strani. Shranjevanje teh datotek je pod popolnim nadzorom obiskovalca, saj lahko v uporabljenem brskalniku, hrambo piškotkov omeji ali onemogoči. To sedaj ponujamo tudi preko naše spletne strani, s pomočjo spodnje povezave.

Zakaj jih potrebujemo?
Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije spletnih strani ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša, kvalitetnejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

Piškotke uporablja večina spletnih strani, saj omogočajo priročen način za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami spletnih uporabnikov. Na podlagi statističnih podatkov o obiskanosti spletne strani, ki jih prav tako omogočajo piškotki, lahko upravljavci spletnih mest ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani.

Scroll to Top