Elektro storitve

Elektro storitve

Ponudimo vam lahko izvedbo električnih inštalacij v stanovanjskih in poslovnih objektih.

Električne inštalacije izvajamo v zidanih in montažnih objektih ter objektih iz kovinske konstrukcije. Na podlagi vašega projekta ali individualnega svetovanja s strani naših svetovalcev, vam izdelamo ponudbo za električne inštalacije v vašem objektu.

V kompletu vam lahko ponudimo izvedbo vseh električnih inštalacij v vašem stanovanjske ali poslovnem objektu. V prvi fazi vam izvedemo montažo doz, cevi in polaganje vodnikov.  V naslednjih fazah vam namestimo vtičnice in stikala, na vašo željo pa tudi svetila in drugo električno opremo.

Nudimo strokovno izvedbo ob uporabi kvalitetnih materialov, kar predstavlja idealno kombinacijo za zadovoljno stranko. Ne odlašajte in bodite del teh tudi vi!

elektroinstalacije

Meritve električnih inštalacij

meritve elektroinstalacij

Z meritvami električnih inštalacij se zagotovi varnost in kakovost električne napeljave v vašem objektu. Strokovni sodelavec izvede meritve elektro inštalacij pred uporabo objekta. Le tako se lahko zagotovi brezhibno delovanje celotnega sistema. Po zaključenih meritvah se izdela potrdilo o ustreznosti napeljave.

Scroll to Top